Tittel

Klikk her for å redigere undertittel

Casa Valiversi

Når porten inn til Casa Valiversi åpner seg, kjører du inn i et lite paradis. Dette idylliske bostedet ligger fantastisk til oppe i åsen i Sesto Fiorentino i utkanten av Firenze. Her blir du slått av det vakre, det gjestfrie, det romantiske. Er du på jakt etter et sted der du bare vil slappe av, kose deg med fine turer i et nydelig terreng eller ta en tur inn til Firenze, er dette stedet.


Casa Valiversi har fire dobbeltrom, smakfullt møblerte fellesarealer og en hage som tar pusten fra deg. Utsikten er helt formidabel, fra rommene ser du ned på Sesto Fiorentino og inn til Firenze. Mirella, som driver stedet, drev tidligere en antikvitetsforretning inne i Firenze, og har kombinert moderne materialbruk med verdifull kunst når hun renoverte Casa Valiversi for noen få år siden. Stedet har air-condition og gratis wi-fi og parkering.


Dette er virkelig et sjeldent sjarmerende sted med en herlig, avslappende atmosfære. Et opphold på Casa Valiversi er balsam for både kropp og sjel.  


HUSET

Huset består av 4 dobbeltrom, 4 bad, stue, spisestue og fullt utstyrt kjøkken. I juli og august leies huset ut som en enhet, mens det resten av året leies ut som B&B.


Priser 2018

Leie av hele huset (juli og august)
3900,- euro pr uke - frokost ikke inkludert


B&B (resten av året)
Dobbeltrom: Fra 120 euro pr rom pr natt inkludert frokost 
Enkeltrom: Fra 100 euro pr rom pr natt inkludert frokost


Prisen inkluderer ikke turistskatt. Denne gjøres opp direkte med bostedet og er på 1 euro pr person pr natt (2017)