Tittel

Klikk her for å redigere undertittel

La Fabbrica

La Fabbrica di San Martino in Vignale er en eiendom med 1500-talls sjarm og komfort fra vårt århundre. Gårdshuset som rommer to moderne, velutstyrte leiligheter ble bygget på 1500-tallet, men er nylig renovert. Hovedhuset ble bygd i 1735 av greve Lorenzo Sardi.

 

La Fabbrica nordvest for Lucca er omgitt av 20 hektar vingårder, olivenlunder og trær. Eiendommen er rik på historie og det moderne arbeidsliv. På La Fabbrica kan du oppleve atmosfæren av den toscanske landsbygda og den sjarmerende befolkningen.

 

Mot sør har La Fabbrica vakker utsikt mot elvedalen Serchio, de omkringliggende fjellene og byen Lucca. Beliggenheten er et perfekt utgangspunkt for mange  aktiviteter. La Fabbrica ligger midt i det kjente vinområdet Colline Lucchesi, og har mange muligheter om man ønsker å smake på god vin. La Fabbrica har sin egen gode vinproduksjon og vinkjeller med mulighet for vinsmaking. 

 

Vertskapet er hyggelige og hjelpsomme og åpner det gamle kjøkkenet i Villaen opp for sine gjester. Du kan nyte en fantastisk 5-retters middag som Herren i huset tilbereder. Til maten serveres egenprodusert vin. Bestill gjerne med en gang dere kommer dit. Anbefales på det varmeste, dette er en av de bedre opplevelsene vi har hatt her nede.


Lucca ligger 5 km fra La Fabbrica, Det er en time til Firenze, og havet er en drøy halvtimes kjøring unna. Flyplassen i Pisa er 30 minutter unna.


Eiendommen er som skapt for å kunne slappe av og nyte de vakre omgivelsene. På gården er det noen kyr og esler som barna kan "prate" med.


Leilighetene

Det er to leiligheter på La Fabbrica: Il Timo og Il Pesco.

 

Il Pesco ligger i 2. etasje og er på over 300 m2. Den består av 4 doble soverom, 3 bad, stort kjøkken med peis, stor spisestue og bibliotek.

Il Timo ligger på grunnplan og er på 120 m2. Den består av en stor spisestue med kjøkken, 2 doble soverom og 1 bad.

 


Begge leilighetene er store og romslige, og på kjøkkenet er alt du måtte trenge. Begge leilighetene har egne møblerte uteplasser. Griller er til fri benyttelse.

Bassenget ligger i olivenlunden nedenfor huset, og her er finner du solsenger, stoler og parasoller. Du har en fantastisk utsikt herfra.

Her er Villa La Tronca, som familien bor i. Villaen er fra 1700-tallet, og er innredet slik det var den gang.

Villaen er utrolig vakker innvendig, og møblert med møbler fra den tiden da villaen ble bygd.


Priser 2018, pr uke i euro
 
 
 
 Il Timo - 4 personer
 Il Pesco - 8 personer
 Hele huset - 12 personer
 Mai og juni
 1500
 2500
 3600
 Juli og august
 1700
 2900
 3950
 September
 1500
 2500
 3600
 Resten av året
 1250
 1900
 2700


Inkludert i prisen er sluttrengjøring, gass og strøm, håndklær og sengesett.

Ekstraseng koster 120 euro pr uke.
Det er mulig å bestille ekstra rengjøring.