Tittel

Klikk her for å redigere undertittel

Sammen med forfatter Torkil Damhaug og litteraturekspert Bernt Roald Nilsen arrangerer vi Skrivekurs i Firenze og Skriveretreat i Toscana.


Skrivekurs i Firenze: 9.-13. november 2018 LEDIGE PLASSER

Skriveretreat i Toscana: 15.-20. november 2018 FÅ LEDIGE PLASSER

Torkil Damhaug har gitt ut ni spenningsromaner på Cappelen Damm Forlag, og er spesielt kjent for sine sterke karakterbeskrivelser. Han har studert litteraturvitenskap, antropologi og medisin, og har jobbet som lege og psykiater i tillegg til forfattergjerningen. Han fikk Rivertonprisen i 2011 og 2016, og er en av to hovedlærere på Cappelen Damms krimforfatterskole


Foto: Fredrik Arff/Cappelen Damm

Bernt Roald Nilsen har stor kompetanse og bred erfaring som journalist og litteraturekspert, og gjør bokomtaler og forfatterintervjuer for flere større bokklubber. Han er kursleder på samtlige kurs, enten alene eller sammen med våre håndplukkede forfattere. Han eier og driver dessuten TOTAL kommunikasjon, og er tekstrådgiver for bedrifter og organisasjoner. Han er hovedlærer på Cappelen Damms krimforfatterskole, og har også bakgrunn som reisejournalist. Som tidligere tekstforfatter, norsklærer og informasjonssjef har han bred pedagogisk erfaring.


Torill Berg er daglig leder i ToscanaReiser. Hun har vært elev ved Cappelen Damms Krimforfatterskole, og leverer tekster på oppdrag for ulike mediehus. Hun har ansvar for gjennomføring av alle arrangementene til SkriveStudio. Hun er også daglig leder i SkriveStudio og medeier i eventselskapet Xtenso AS.