Tittel

Klikk her for å redigere undertittel


9.-13. november 2018 arrangerer vi vårt 9. Firenze-kurs.
For skriveglade på alle nivåer!

Høsten 2018 arrangerer vi vårt niende Firenzekurs.

Vi har strålende tilbakemeldinger både når det gjelder faglig innhold, kursledernes kompetanse og formidlingsevne, og det sosiale programmet. for å redigere tekst

Noen tilbakemeldinger fra deltakere på kurset i november 2017:
• Dyktige, oppbyggelige kursledere
• Det sosiale har vært strålende
• Kurslærere med bred og allsidig erfaring og interesse for folk
• Flott at vi fikk anledning til å skrive mye, og at vi fikk tilbakemeldinger i grupper
• Jeg reiser hjem med mer selvtillit og skrivelyst enn jeg kom til Firenze med
• Jeg har lært ekstremt mye i trygge, morsomme rammer
• Dette kurset har gitt meg en enorm lyst til å fortsette å skrive
• Raushet og romslighet fikk frem mye i mange på kurset
• Absolutt det beste av tre lengre skrivekurs jeg har vært på
• Kurset var profesjonelt gjennomført fra A til Å
• Det er bare ett ord som beskriver dette kurset: FANTASTISK!
• Jeg følte meg inkludert på kurset fra første stund
• Kurset er krevende, men enormt lærerikt

Vakre Firenze


Melder du deg på skrivekurset vårt, legger du ikke bare ut på en geografisk reise til renessansens arnested, Firenze. Du vil bli bedre kjent med ditt skrivende jeg. Skrivekurset har fokus på hvordan du får mer flyt og frihet i skrivingen. Hvordan formidle ytre og indre opplevelser, og bruke ditt eget liv som utgangspunkt for en skriveprosess?

Du vil bli kjent med ulike skrivesjangere, og får prøve deg på ulike tekstoppgaver i løpet av kurset. Ved hjelp av vår litterære verktøykasse kan du gå løs på skriveoppgaver uten å føle prestasjonspress. Vårt mål er ikke å rangere deltakerne, men å møte hver enkelt deltaker på sitt nivå. Du får tilbakemeldinger på tekstene dine fra deltakere og kursledere.

Kurset passer for både nybegynnere og deg med mer skriveerfaring. Både miniforedrag, diskusjoner og skriveoppgaver blir lagt opp slik at hver enkelt deltaker vil reise hjem med en unik "kokebok" for fremtidig skriveglede.


TID: Fra fredag 9. november kl 1930 til etter frokost tirsdag 13. november 2018.

STED: Hotel Orto dei Medici, et 4 stjernes hotell med sentral beliggenhet.
www.ortodeimedici.it

PRIS: 9 600,- som inkluderer selve skrivekurset / 4 overnattinger i enkeltrom m/frokost / 2 middager / kulturell utflukt / kaffepauser / kursbevis.

Flyreisen kommer i tillegg. Vi ber deg vente med å bestille flybillett til du får beskjed om at kurset arrangeres.

Prisreduksjon på kr 800,- per person dersom dere ønsker å dele dobbeltrom.

ANTALL:
Maks 18 deltakere
Minimum 12 deltakere

Bilder fra hotellPÅMELDING/BETALING: Påmeldingen din er gyldig når du har betalt depositum (kr 3000) til kontonummer 9484 05 71089. Betalingen merkes "Skrivekurs i Firenze" samt navn på deltaker. Resterende beløp betales innen forfall på tilsendt faktura.

Se regler for betaling på www.toscanareiser.no

Påmeldingen er bindende, og innbetalt beløp vil ikke bli refundert.

PÅMELDINGSFRIST: 1. oktober 2018
(Førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder)

INFO:
Om kurset: mob 920 80 380 evt. [email protected]
Om hotell/påmelding/betaling: mob 412 88 735 evt. [email protected]

TEMAER PÅ KURSET
• grunnleggende om det å skrive
• det mentale i skriveprosessen
• den litterære verktøykassen
• skriveøvinger m/egne tekster

HOTELLET
Hotel Orto de' Medici ligger bare noen få minutters gange fra Firenzes historiske senter. Det ligger sentralt, men likevel stille og rolig til. Her finner du en fantastisk inspirasjon til å skrive.Foto: Fredrik Arff/Cappelen Damm

Torkil Damhaug har gitt ut ni spenningsromaner på Cappelen Damm Forlag, og er spesielt kjent for sine sterke karakterbeskrivelser. Han har studert litteraturvitenskap, antropologi og medisin, og har jobbet som lege og psykiater i tillegg til forfattergjerningen. Han fikk Rivertonprisen i 2011 og 2016, og er en av to hovedlærere på Cappelen Damms krimforfatterskole

Bernt Roald Nilsen har stor kompetanse og bred erfaring som journalist og litteraturekspert, og gjør bokomtaler og forfatterintervjuer for flere større bokklubber. Han er kursleder på samtlige kurs, enten alene eller sammen med våre håndplukkede forfattere. Han eier og driver dessuten TOTAL kommunikasjon, og er tekstrådgiver for bedrifter og organisasjoner. Han er hovedlærer på Cappelen Damms krimforfatterskole, og har også bakgrunn som reisejournalist. Som tidligere tekstforfatter, norsklærer og informasjonssjef har han bred pedagogisk erfaring.


Torill Berg er daglig leder i ToscanaReiser. Hun har vært elev ved Cappelen Damms Krimforfatterskole, og leverer tekster på oppdrag for ulike mediehus. Hun har ansvar for gjennomføring av alle arrangementene til SkriveStudio. Hun er også daglig leder i SkriveStudio og medeier i eventselskapet Xtenso AS.